Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Εισάγεται ακτίνα αναζήτησης
Αναζήτηση

cooperation_picture

Start promoting your business with us now

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε  διάφορους  τρόπους συνεργασίας με την ISIC…..μπορείτε να  προσφέρετε έκπτωση στην επιχείρησή σας  ,  να αποκτήσετε τη δική σας co-brand  κάρτα  μαζί με  την ISIC,  να γίνεται γραφείο έκδοσης της  ISIC

Προσφορά έκπτωσης από επιχείρηση

Φορτώνει…

Θέλετε εκατοντάδες χιλιάδες φοιτητές σε όλο τον κόσμο να γνωρίσουν και επιλέξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας; Ενταχθείτε και εσείς στο δίκτυο παρόχων προσφέροντας ειδικές τιμές και εκπτώσεις. Ενωθείτε με πάνω από 45,000 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε περισσότερες από 133 χώρες. Τα ISIC προνόμια προωθούνται στους φοιτητές μέσα απο διάφορα κανάλια επικοινωνίας, στοχεύοντας σε εκατομμύρια φοιτητές σε όλο τον κόσμο μέσα από τα ISIC websites, τους εθνικούς οργανισμούς ISIC, τα μέσα κοινωνικής  δικτύωσης και τις διαφημιστικές και προωθητικές ενέργειες.

Η συνεργασία σας με την ISIC αναβαθμίζει θετικά την εταιρική σας εικόνα, αποδεικνύει οτι λαμβάνετε σοβαρά τους φοιτητές και ενδιαφέρεστε για την εξέλιξή τους. Επιπλέον συνεργάζεστε με αξιόπιστους οργανισμούς όπως η UNESCO, η Ευρωπαϊκή Ένωση και κρατικοί φορείς.

Η συνεργασία σας με την ISIC δεν απαιτεί οικονομική επένδυση και δεν ενέχει ρίσκο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσφέρετε ελκυστική και ενδιαφέρουσα παροχή για όλους τους κατόχους.

Η τεχνολογία που υποστηρίζει την ISIC εγγυάται ότι μόνο οι δικαιούχοι φοιτητές απολαμβάνουν τα προνόμια που προσφέρετε. Η κάθε ISIC ταυτότητα έχει ένα μοναδικό σειριακό αριθμό αποθηκευμένο στη κεντρική βάση δεδομένων, που συνεπάγεται οτι η ISIC Association μπορεί να παρέχει στους συνεργάτες- παρόχους δυνατότητα online επιβεβαίωσης εγκυρότητας της ISIC.

 

Συμφωνία κοινής προβολής

Οι συνεργαζόμενοι φορείς, επιχειρήσεις και  οργανισμοί που παρέχουν προνόμια στην ISIC – Διεθνή Φοιτητική Ταυτότητα έχουν την ευκαιρία να  εντείνουν την προβολή και να αναβαθμίσουν την  προώθηση της εταιρείας και των προϊόντων / υπηρεσιών τους   μέσα από διάφορες πλατφόρμες.

Online – Global / σε παγκόσμιο επίπεδο

Οι συνεργάτες της ISIC προβάλλονται δωρεάν στις παγκόσμιες ISIC πλατφόρμες μέσα από το ISIC app και την παγκόσμια ISIC ιστοσελίδα www.isic.org . Με αυτό τον τρόπο προβάλλονται και επικοινωνούν με κάθε κάτοχο της ISIC σε όλο τον κόσμο.

Online- Σε εθνικό επίπεδο / Τοπικά

Συμπληρωματικά της παγκόσμιας προβολής, προσφέρουμε στους συνεργάτες –παρόχους προνομίων της ISIC τη δυνατότητα να ενισχύσουν την τοπική τους προβολή και με αυτό τον τρόπο να αυξήσουν την κίνηση και τις πωλήσεις τους μέσα από την προβολή τους στην τοπική ιστοσελίδα isicgreece.gr . Αντίστοιχα οι συνεργάτες προβάλλουν στη δική τους ιστοσελίδα τη συνεργασία με την ISIC, τονίζοντας οτι έτσι λαμβάνουν σοβαρά το φοιτητικό κοινό και ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη/ εξέλιξη τους.

Εξουσιοδοτημένο γραφείο έκδοσης ISIC

Ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων γραφείων έκδοσης της ISIC για την πόλη σας ; Σας ενδιαφέρει να αναπτύξετε τα προνόμια των κατόχων της Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας  της περιοχής σας: Επικοινωνήστε μαζί μας και γίνετε μέλος της μεγαλύτερης φοιτητικής  κοινότητας , που σας δίνει πρόσβαση στο πιο δυναμικό κομμάτι της αγοράς «τους φοιτητές».

Co-branding

Δημιουργείστε την δική σας ISIC, συνδυάστε την με την ήδη υπάρχουσα κάρτα σας ή χρησιμοποιείστε την συμπληρωματικά. Διατηρείστε την υπάρχουσα υποδομή και ροή παραγωγής σας και απλά ενοποιείστε/ υιοθετείστε το πρότυπο σχεδίασης της ISIC . Εναλλακτικά, η ISIC μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένη λύση εξωτερικής ανάθεσης, που σημαίνει ότι θα αναλάβουμε την παραγωγή των co-branded καρτών.

  • Συνδυάστε την κάρτα σας με την ISIC και δημιουργείστε μία μοναδική κάρτα / όλα σε μία
  • Τα μέλη σας αποκτούν πρόσβαση σε ελκυστικά προνόμια με την αποκλειστική κάρτα τόσο τοπικά όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Συνεργασίας