Η American Eagle Outfitters αποτελεί το brand που ξεχωρίζει για την τεχνολογία και την υψηλή ποιότητα στα τζιν. Στα 4 καταστήματα συνολικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μπορεί κανείς να βρει την ανδρική και γυναικεία συλλογή της, όπου πρωταγωνιστής είναι το denim με περισσότερα fits και styles από ποτέ!  Φανταστικά σορτσάκια & βερμούδες, αλλά και ξεχωριστά σχέδια σε φορέματα, graphic t-shirts, accessories και πολλά άλλα είναι διαθέσιμα σε όλα τα πρωτοποριακά μαγαζιά της. Επίσης, μόνο στον ημιώροφο του καταστήματος της Αθήνας στην Ερμού 22, έχει κανείς την ευκαιρία να γνωρίσει τη συλλογή εσωρούχων Aerie by American Eagle Outfitters, ένα brand με ισχυρή φωνή που υπερασπίζεται τις πραγματικές γυναίκες με υγιή σώματα.

Στα  καταστήματα της ΑΕΟ θα έρθετε σε επαφή με τη δυναμική καμπάνια του brand #WeAllCan, που δίνει φωνή στους νέους και αναδεικνύει την ελεύθερη έκφραση. Η American Eagle Outfitters πρεσβεύει ότι μπορείς να είσαι όποιος θες, να κάνεις ότι θες, να δημιουργείς ότι θες, να ορίζεις εσύ το μέλλον σου, να μην φοβάσαι τίποτα, να προχωράς και να είσαι απλά ο εαυτός σου. Το σύνθημα #WeAllCan γιορτάζει την δύναμη και την διαφορετικότητα των νέων και εκφράζει την ανάγκη τους να ακουστούν. Στην νέα καμπάνια πρωταγωνιστούν προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους που έχουν επιλεγεί για την ισχυρή επιρροή τους στο περιβάλλον τους, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο.

Με την επίδειξη της ISIC έχετε:

  • 10% έκπτωση σε όλη τη συλλογή ΑΕΟ και AERIE ( η συλλογή AERIE αφορά το κατάστημα της Ερμού 22 στην Αθήνα). Η έκπτωση ισχύει μαζί με τις προωθητικές ενέργειες, αλλά όχι παράλληλα με την περίοδο των εκπτώσεων.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας Καταστημάτων:

American Eagle Outfitters, Ερμού 22 τηλ: 211 1887250

American Eagle Outfitters, The Mall Athens, τηλ: 210 6197203

American Eagle Outfitters, Πολυκατάστημα Notos Αθήνας, Σταδίου & Αιόλου, τηλ: 210 3245811

American Eagle Outfitters, Πολυκατάστημα Notos Θεσσαλονίκης, Τσιμισκή 24 & Μητροπόλεως 31-33, τηλ: 2310 366603-4