Τον Αύγουστο του 2016, μία ομάδα από λάτρεις της υπαίθρου, που θέλουν να κάνουν τον κόσμο λίγο πιο όμορφο, μέσα από το σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων προϊόντων με τον πιο φυσικό και δημιουργικό τρόπο, ιδρύσανε στην Ελλάδα το coco-mat.bike, ένα δημιουργικό εργοστάσιο ξύλου! Με πολύ αγάπη και μεράκι, και σεβόμενοι το περιβάλλον, κατασκευάζουν το ξύλινο ποδήλατο coco-mat.bike, υλοποιώντας έτσι την αρχική τους ιδέα, δηλαδή την κατασκευή του καλύτερου ποδηλάτου πόλης. Με τη χρήση του ξύλου από δρυς κατάφεραν όχι μόνο να επεκτείνουν τον κύκλο ζωής του, αλλά και να μεταφέρουν το αποτύπωμα της φύσης στο αστικό τοπίο. Το ξύλο είναι ένα φυσικό υλικό που ξεχειλίζει φως, καθώς τροφοδοτείται και μεταφέρει την ζωογόνο ενέργεια του ήλιου. Αυτή τη ζωογόνο ενέργεια τιθασεύουν και προσφέρουν σε εσάς, μέσα από το ξύλινο ποδήλατο coco-mat.bike. Το κάθε ξύλινο ποδήλατο coco-mat.bike είναι χειροποίητο και μοναδικό, σε προκαλεί να το αγγίξεις και να μοιραστείς την ενέργεια του ποδηλατώντας.

Τώρα με την ISIC έχετε 15% έκπτωση στο 3Day Cycle Tour Piraeus – Syros (κόστος συμμετοχής πριν την έκπτωση: 350,00€)

Απολαύστε το Σαββατοκύριακο σας με την ομάδα coco-mat.bike σε μια περιήγηση με ποδήλατο 3 ημερών στη Σύρο. Ακολουθήστε τους και μοιραστείτε την εμπειρία σας!!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

Μεταφορά με πλοίο (Αναχώρηση: Παρασκευή 22/6 7:30 π.μ. από το λιμάνι του Πειραιά, Επιστροφή: Κυριακή 24/6 16:00 από το λιμάνι της Σύρου) / Διαμονή στο ξενοδοχείο Φάρος με πρωινό / Bike Tour στη Σύρο (29,3 χλμ. – Επίπεδο δυσκολίας εύκολο) / Αυτοκίνητο υποστήριξης / Μασάζ / Ένα γεύμα την ημέρα / Ιδιωτική παρουσίαση του 3ου Τρίαθλου Σύρου από αθλητή Triathlon / Αξιοθέατα.