Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
km Array
Αναζήτηση

 

Για να αποκτήσετε την κάρτα μπορείτε να πληρώσετε είτε μέσω κατάθεσης σε έναν απο τους διαθέσιμους λογαριασμούς ( κατεβάστε το pdf ) είτε να πληρώσετε μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners μέσα απο το ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank.

vertical_banner_transparent_1

masterpass_1504

Επίσης μέσω της πλατφόρμας της Alpha Bank έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το MasterPass που είναι μία νέα υπηρεσία της MasterCard. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκευθείτε την ανάλογη σελίδα της Alpha Bank: http://www.alpha.gr/page/default.asp?la=1&id=5727 ή την επίσημη ιστοσελίδα της MasterCard: http://www.masterpass.gr/#el-gr/formerchants.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.